Ιδρυτική Πράξη

Ειδήσεις

Πολιτειακή Σύγκριση

Οικονομία

Τράπεζες - Κόκκινα Δάνεια - Εφορία

Παιδεία - Ιστορία - Τέχνη
7-10-2017

Η Αξιοποίηση από τους δανειολήπτες των ΦΕΚ 

που αποδεικνύουν την ληστεία από τους Τραπεζίτες 

Δημοσίου χρήματος 233 δις                                         


Σε τρία μέρη:                                                                                                            

1.Oι Λόγοι της αποτυχίας των δανειοληπτών μέχρι 

σήμερα, στον αγώνα να σώσουν τα σπίτια τους από το 

τυραννικό Τραπεζιτικό Καθεστώς.


Φωτογραφία του Γεώργιος Εργείλαος Τσιπάς.

Οι Ναζί εξελέγησαν δια των Εκλογών, κι έπειτα έκλεισαν το Ράιχσταγκ κι έκαναν ότι ήθελαν..
Εδώ, εδώ στην χώρα που γεννήθηκε η Δημοκρατία,ο Κοινοβουλευτικός Νεοναζιστικός αναβαθμός δεν χρειάζεται να κλείσει την Βουλή..
Απλά υπόσχεται για να εκλεγεί ότι ονειρευόμαστε και μετά , ο λαϊκός βραδυφλεγής εφιάλτης,ο Κοινο-βουλευτικός μας Νεοναζιστικός αναβαθμός ,δηλαδή όλοι μαζί , όλα τα κόμματα ,κάνουν πράξη, όχι τ όνειρο που υποσχέθηκαν, μα τον Εφιάλτη ..
Η Αξιοποίηση από τους δανειολήπτες των ΦΕΚ  που αποδεικνύουν την ληστεία από τους Τραπεζίτες Δημοσίου χρήματος 233 δις

Για να αξιοποιήσει ο δανειολήπτης τα ΦΕΚ που αποδεικνύουν την ληστεία από τους τραπεζίτες δημοσίου χρήματος 233 δις , είναι ανάγκη να εντοπίσει τους Λόγους αποτυχίας των δανειοληπτών αλλά και τις αιτίες που οδήγησαν την 2343/2016 δικογραφία σε νίκη.

Επομένως το πρόβλημα της αξιοποίησης αναλύεται σε τρία μέρη:

1. Oι Λόγοι της αποτυχίας των δανειοληπτών μέχρι σήμερα, στον αγώνα να σώσουν τα σπίτια τους από το τυραννικό Τραπεζιτικό Καθεστώς.

2. Παρουσίαση της νικηφόρας δικογραφίας . (2343/2016)

Οι αιτίες που οδήγησαν στην Νίκη.

3. Πώς θα αξιοποιήσει ο δανειολήπτης τα ΦΕΚ για να σώσει το σπίτι του.


1.Oι Λόγοι της αποτυχίας των δανειοληπτών, στον μέγιστο αγώνα, να σώσουν τα σπίτια τους από το τυραννικό Τραπεζιτικό Καθεστώς.

Πρόβλεψη:
300 -500 δανειολήπτες που ΔΕΝ θα υποκύψουν στην τρομοκρατία των εισπρακτικών, με την κατάλληλη νομική υποστήριξη, όχι μόνο ΔΕΝ θα πληρώσουν, αλλά και θα αποζημιω-θούν . Φυσικά σε πλαίσιο , σιωπής από τα ΜΜΕ...


Α.Οι Κυβερνήσεις με συναίνεση όλης της Βουλής, αποκρύπτουν και προπαγανδίζουν:

α. Τα ΜΜΕ αποκρύπτουν με σχέδιο, συστηματικά από τον λαό, την Αλήθεια για τα ΦΕΚ της μεγάλης ληστείας ..

β. Διαχέεται προπαγάνδα η οποία έχει σαν στόχο , να εκμεταλλευτεί το Κατεστημένο των Τραπεζών ,την Άγνοια που έχει σπείρει στον Λαό με την Εκπαίδευση το Πολιτικό Κατεστη-μένο..

Δηλαδή;

Τραπεζίτες , και Κυβέρνηση με συναίνεση της Βουλής , χεράκι-χεράκι εξοντώνουν , στήνουν το απόσπασμα για να εκτελέσει τον πολύπαθο λαό , με όπλο την δυσβάσταχτη κι άδικη οι-κονομική πίεση.

Αναλυτικά:

Ο λαός εκπαιδεύεται στα σχολειά με τέτοιο τρόπο ώστε να αγνοεί ακόμα και τι είναι ένα ΦΕΚ.

Κι όχι μόνο.

Αγνοεί θεμελιώδη οικονομικά δεδομένα.

Αγνοεί τι είναι το Νόμισμα.

Δεν μπορεί ποτέ όχι μόνο να μάθει, μα ούτε και να υποψιαστεί ότι πίσω από το Νόμισμα κρύβεται η Νομή του Εθνικού Προϊόντος στον λαό, και οι Νόμοι δια των οποίων ορίζεται το Μέτρον αυτής της Νομής.

Δεν μπορεί να διακρίνει το Δίκαιον που φωλιάζει σ’ αυτήν την Νομή.

Δεν γνωρίζει τι είναι το Δίκαιον! Φυσικόν ή Κοινωνικόν;

Και δεν αναρωτήθηκε ποτέ, ποιος ή ποιοι έχουν το Δικαίωμα να ορίζουν αυτό το Μέτρον της Νομής, δηλαδή το Νόμισμα..

Φυσικά αγνοεί ότι ο τρόπος λήψης των Αποφάσεων είναι Ολιγαρχικός.

Έμαθε στα σχολειά, από το Νηπιαγωγείο , το Δημοτικό αλλά και στην Μέση Εκπαίδευση να ταυτίζει την Δημοκρατία με τις Εκλογές και την Ψήφο.

Σε κάθε εορταστική εκδήλωση για την αντίσταση των φοιτητών στο Πολυτεχνείο, ένα ήταν και είναι το σύνθημα:

Έπεσε η Χούντα … Χαρμόσυνα κτυπούν οι καμπάνες.. Ζήτω !!! Τώρα θα Ψηφίζουμε,τώρα Δημοκρατία, τώρα με Εκλογές θα διαλέγουμε τους Κυβερνήτες..Λες και υπάρχουν μόνο δυο Πολιτεύματα: Η Δικτατορία και η Δημοκρατία. Και όταν γκρεμισθεί η Δικτατορία , τότε γεννιέται κατ’ ανάγκην Δημοκρατία.

Λες και δεν υπάρχουν Ολιγαρχίες, άλλες Τυραννικές , κι άλλες Κοινοβουλευτικές ..

Δεν γνωρίζει ότι στα Δημοκρατικά Πολιτεύματα, ο Λαός Αποφασίζει την Λύση των Προβλημάτων και όχι οι εκλεγμένοι κυβερνήτες «Κατά Συνείδηση», όπως απαιτεί το Ολιγαρχικό Σύνταγμα με το άρθρο 60..

Δεν αναρωτήθηκε , γιατί ποτέ οι Κυβερνήτες δεν τήρησαν και συνεχίζουν να μην τηρούν τις προεκλογικές τους υποσχέσεις.

Δεν αναρωτήθηκε ποτέ, γιατί πάντα οι Κυβερνήτες για να εκλεγούν υπόσχονται στον λαό να πραγματοποιήσουν εάν εκλεγούν το όνειρό του, αλλά μετά την Ψήφο και την Εκλογή τους, πραγματοποιούν πάντα τον εφιάλτη..

Φωτογραφία του Γεώργιος Εργείλαος Τσιπάς.

Δεν αναρωτήθηκε ποτέ γιατί οι Κυβερνήτες χρεοκόπησαν την χώρα με δάνεια τα οποία οι ίδιοι και ζήτησαν και πήραν ,χωρίς την έγκριση των Ελλήνων.Αποφασίζοντας σύμφωνα με το Ολιγαρχικό τους Σύνταγμα «Κατά Συνείδηση» δηλαδή όπως αυτοί ήθελαν, αγνοώντας τον πολύπαθο λαό μας , που δεν έχει δικαίωμα να τους βάλει φυλακή, ασκώντας ποινική δίωξη για την απάτη.(Άρθρο 60 και 61 του Συντάγματος)

Φωτογραφία του Γεώργιος Εργείλαος Τσιπάς.

γ. Από την απόκρυψη της Αλήθειας για τα ΦΕΚ, και από την συνεχόμενη προπαγάνδα , παραπλανιέται κι αγνοεί «τι πρέπει να κάνει».

Και ποιος γνωρίζει;

Μα ο δικηγόρος.

Και δυστυχώς σύμφωνα με το Σχέδιο των τυράννων , ο δικηγόρος ανοίγει την Κερκόπορ-τα κι αλώνεται η Πόλις .

Σύμφωνα μ’ αυτό το Σχέδιο , ένα εκατομμύριο κόκκινοι Δανειολήπτες έπεσαν στα νύχια αδαών δικηγόρων και δι αυτών οδηγήθηκαν και συνεχίζουν να οδηγούνται στο εκτελε-στικό απόσπασμα των Τραπεζιτών και των δόλιων Κυβερνητών. Στις άδικες, αλλά και παράνομες κατασχέσεις ..

Και θα είναι άδικον να κατηγορηθεί ο κλάδος των Νομικών, για δόλο.
 Φυσικά δεν υπάρχει δόλος.
Όμως υπάρχει ευθύνη!

Φωτογραφία του Γεώργιος Εργείλαος Τσιπάς.

 Ίσως πρέπει να θυμηθούμε την απάντηση στον Χέμινγουέϊ , του στρατηγού Εμίλιο Μόλα στον εμφύλιο πόλεμο στην Ισπανίa το 1936: «οι 4 φάλαγγες που έχω δεν φτάνουν για να καταλάβω την Μαδρίτη, όμως έχω και μια κρυφή Πέμπτη φάλαγγα μέσα σαυτήν. Και με την βοήθειά της θα νικήσω τους Δημοκρατικούς που την υπερασπίζονται και θα καταλά-βω την Μαδρίτη». Όπως κι έγινε. Μάλλον ο συμπαθής κλάδος των Νομικών,μοιάζει με αθώους μεν,αλλά πεμπτοφαλαγγίτες .Β.Ο Ελληνικός Κοινοβουλευτισμός λειτουργεί σαν ποιοτικός αναβαθμός του Ναζισμού.

Για να επιτύχει το καθεστώς , αυτές τις εκτελέσεις , με την μορφή των κατασχέσε-ων ενεργοποιεί και αξιοποιεί ένα παλαιό και δοκιμασμένο Ναζιστικό Σχέδιο .
 Σχέδιο Εκπαίδευσης αποτέλεσμα της οποίας είναι η διαμόρφωση πολιτικά αμόρφωτων επιστημόνων.
Ανάμεσά τους κι οι δικηγόροι. (Αναφερόμαστε στην γνωστή καταγγελία του Μ.Μπρέχτ για αυτήν την ναζιστική μεθοδολογία).
Είναι «Οι άνθρωποι με το σβησμένο πρόσωπο» στο Άξιον Εστί του Ελύτη και οι «δηλωσί-ες του 1950» ,που ξαναγεννιώνται κι επαναλαμβάνουν τον εφιαλτικό τους ρόλο ξανά στον Ολοκληρωτισμό του 2017.

Αναλυτικά:

Ένα εκατομμύριο Δανειολήπτες ή σχεδόν ο μισός ενεργός Ελληνικός πληθυσμός βρίσκε-ται στα νύχια αδαών δικηγόρων ,τραπεζιτών, δόλιων κυβερνητών,της Ολιγαρχικής Βουλής,των μεγαλοδημοσιογράφων και των κομμάτων που καμώνονται όλοι την πάπια σ’ ένα απλό γεγονός:

 «Οι τράπεζες έχουν πληρωθεί το χρέος των δανειοληπτών, με εντολές των διαδοχικών κυβερνήσεων στην χώρα από το 2009 μέχρι σήμερα. Με εντολές που υπάρχουν στα ΦΕΚ που παρουσιάσαμε. Όλη η Βουλή το γνωρίζει άρα και όλα τα κόμματα.»

Το γνωρίζουν αφού οι ίδιοι υπέγραψαν τους Νόμους.
Το γνωρίζουν αλλά το αποκρύπτουν από τους δανειολήπτες. Άρα έχουν Δόλο , ενεργούν με δόλο απέναντι στον Ελληνικό Λαό.
Επιτρέπουν στις Τράπεζες να τρομοκρατούν τους δανειολήπτες με εισπρακτικές εταιρείες και με δικηγόρους. Πού τηλεφωνούν στα σπίτια των απελπισμένων πέντε φορές κάθε μέρα καλώντας τους σε συμφωνία για να αποφύγουν τις κατασχέσεις.
Επιτρέπουν να ασκείται πίεση στους δανειολήπτες,πίεση που δημιουργεί λίγο-λίγο διά-βρωση στην Υγεία που εκδηλώνεται με εγκεφαλικά, εμφράγματα, κατάθλιψη και καρκί-νους.
Και αυτό είναι το Εκτελεστικό Απόσπασμα των σύγχρονων μορφών του Ολοκληρωτισμού Εδώ ο τοίχος της Καισαριανής, εδώ το Δίστομο, εδώ η Κοκκινιά , εδώ τα Καλάβρυτα.

Φωτογραφία του Γεώργιος Εργείλαος Τσιπάς.

Κατ’ αυτόν τον τρόπο ,όλοι αυτοί επιτρέπουν να εξοντώνεται ο λαός.

Παίρνοντας στην πράξη το μέρος των Τραπεζιτών ή των «Αγορών », που με τα λόγια πολεμάνε...

Κατ’ αυτόν τον τρόπο το φάντασμα του Ναζισμού ενσαρκώθηκε ξανά ,εφιαλτικά, στην χώρα που πολεμήθηκε , στην χώρα που ο λαός της αντιστάθηκε και συνεχίζει να αντιστέκεται αιώνια σε κάθε μορφή και περιεχόμενο τυραννίας..

Φωτογραφία του Γεώργιος Εργείλαος Τσιπάς.

Όταν ο Μπέρτολτ Μπρεχτ διέφυγε από την Γερμανία του Χίτλερ, μίλησε μ’ απόγνωση στην διεθνή Κοινότητα ,κραύγασε την Αλήθεια για την μεθοδολογία των Ναζί να διαμορφώνουν τον «πολιτικά» αμόρφωτο επιστήμονα. Εργαλείο και όπλο τους. Καταγγέλλοντας σαν όπλα σαν στηρίγματα του Χίτλερ, γιατρούς , μηχανικούς , οικονομολόγους, δικηγόρους.

Γιατρούς που φτιάχτηκαν να κόβουν και να ράβουν σωστά το ανθρώπινο σώμα, αλλά να α-γνοούν τι είναι το Δίκαιον, το Φυσικόν και Κοινωνικόν δικαίωμα!
 
Μηχανικούς που φτιάχτηκαν να γνωρίζουν να στήνουν αντισεισμικά κτίρια, γέφυρες , μηχανές , πλοία και αεροπλάνα, αλλά να αγνοούν τι είναι το Σύνταγμα, οι Νόμοι ,το Νόμισμα και η Δημοκρατία!

Οικονομολόγους που υπολογίζουν με ακρίβεια έσοδα ,έξοδα,φόρους και ασφάλιστρα εργαζομένων, αλλά αγνοούν τι είναι οι Θεσμοί, η Κοινωνία , το Ήθος , οι Αξίες..

Δικηγόρους μπακάληδες που γνωρίζουν να χρησιμοποιούν τις Αποφάσεις των Λίγων που παρουσιάζονται σαν Νόμοι για Όλους και τους χειρίζονται κατά τα συμφέροντα των Λίγων. Όπως ο υπάλληλος σε ένα εμπορικό κατάστημα που πουλά τα προϊόντα κατά τα συμφέροντα των εμπόρων.
Αλλά αγνοούν τις Σχέσεις που διέπουν αυτά τα προϊόντα, όταν γεννιούνται όταν αναγκα-στικά βαδίζουν στους δρόμους που χαράσσονται από το θεμελιώδη Καταστατικό Χάρτη της χώρας το Σύνταγμα ,και τις Σχέσεις που διέπουν την κίνηση αυτών των προϊόντων σε άλλες χώρες , όπως το Διεθνές Δίκαιον..

Γεννιέται το ερώτημα:
Είναι δυνατόν ένας δικηγόρος στην Ελλάδα στα 2017, μέσα απ’ την άγνοια και απειρία χρήσης όρων και κανόνων που απορρέουν από το Διεθνές Δίκαιον αλλά και μέσα από την πιθανή άγνοια αλλά και απειρία εφαρμογών επί των τρόπων δια των οποίων εφαρμόζονται τα άρθρα του ίδιου του Συντάγματος στην απόδοση Δικαιοσύνης,
είναι δυνατόν ένας δικηγόρος στην Ελλάδα στα 2017, να συντάξει δικογραφία κατά της Τράπεζας , δια της οποίας θα υποστηρίξει και θα προσπαθήσει να δικαιώσει τον δανειολήπτη που βρίσκεται στο κόκκινο;

Είναι δυνατόν ;… Φυσικά και δεν είναι..

Το μόνο που μπορεί να κάνει, ο μέσος δικηγόρος, δηλαδή το 90% από το σύνολον, είναι να οδηγήσει τον δανειολήπτη στην υποταγή, στην συμφωνία με την Τράπεζα.. Γιατί;…… Διότι αυτό γνωρίζει , αυτό προτείνει κι αυτό πράττει. Και είναι βέβαιος, σύμφωνα με το σύνολον των γνώσεών του , ότι προτείνει το ορθόν. Αυτό και μόνον αυτό, που μπορεί να γίνει δεκτόν από το Δικαστήριο.

Κατ’ αυτόν τον τρόπον, στήνει την κρεμάλα για τον δανειολήπτη, ή διατάσσει «πυρ» στο ε-κτελεστικό απόσπασμα,σύμφωνα με το Συμφέρον των Τραπεζιτών,κι όσων τους στηρίζουν.

Κατ’αυτόν τον τρόπον αποκαλύπτεται αλλά και επαληθεύεται το Σχέδιο του Ολοκληρωτι-σμού. Το Σχέδιον που επιτυγχάνει τον Σκοπόν των Τυράννων με εργαλείο, τον «πολιτικά αμόρφωτο» δικηγόρο.
Όπως κατήγγειλε ο Μπρεχτ ότι συνέβαινε ,στην Χιτλερική Γερμανία.

Και οι δανειολήπτες με την άγνοια και τον φόβο οδηγό γίνονται οι «δηλωσίες» στα 1950..
 Ενώ ο «πολιτικά αμόρφωτος δικηγόρος» , που τους σπρώχνει στην δήλωση συμφωνίας με τον Τραπεζίτη, μοιάζει με αθώο πεμπτοφαλαγγίτη , μοιάζει με τον καταδότη στην Γερμανική Κατοχή, τον άνθρωπο «με το σβησμένο πρόσωπο»..

ΑΚΟΛΟΥΘOYN ΤA MEΡΗ 2 και 3 :

2.Παρουσίαση της νικηφόρας δικογραφίας . (2343/2016)

Οι αιτίες που οδήγησαν στην Νίκη.

3.Πώς θα αξιοποιήσει ο δανειολήπτης τα ΦΕΚ για να σώσει το σπίτι του.

……………………………………….Αφιερωμένο στην μνήμη του Ιωάννη Μασσέλου