...Όταν η Σπίθα γίνεται φωτιά, τότε η σκυτάλη για το Εμείς ξεχύνεται προς το μέλλον με δημιουργό ένα Ερώτημα:
Ένα εκρηκτικό μηχανισμό ένα σεισμό στον εσωτερικό κόσμο που δημιουργεί την σύλληψη, την κυοφορία εγκυμονεί και γεννά τις λύσεις σε κάθε πρόβλημα. Μ’ αυτό, φανερώνεται ο μόνος δρόμος που οδηγεί το ανθρώπινο ον στην επιστήμη στην γνώση, στην πρόβλεψη του μέλλοντος με βεβαιότητα...
Όλα τα γεγονότα στην ζωή μας , έχουν την μορφή του ΌΛΟΥ.. Χωρίζονται σε ΜΕΡΗ.. Οι φιλόλογοι διδάσκουν τα λεπτά μέρη από τα οποία αποτελείται μια παράγραφος, ενώ όλο το παιγνίδι γίνεται "επί των μερών" .. Εκεί που οι μαθηματικοί διδάσκουν στα σχολειά την Επιμεριστική ιδιότητα... Όλες οι σελίδες μας, είναι Μέρη, στο Όλον των γεγονότων της Ζωής μας..
Επιμερίζουμε σ' αυτά την ερευνητική μας προσπάθεια για να προσδιορίσουμε την ΑΙΤΙΑ του εφιάλτη που ζούμε..
Για να θεραπεύσουμε και να αποκαταστήσουμε το ΌΛΟΝ χωρίς αυτόν.


Ο τ.Πρύτανης του Πανεπιστημίου Γ.ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΗΣ σε συζήτηση για το περιεχόμενο των σπουδών στην Μέση Ελληνική Εκπαίδευση αξιολογεί, ερμηνεύει, αποκαλύπτει:

«Το Πολιτικό Σύστημα στην Ελλάδα δεν είναι Δημοκρατικό, μα ένα τυραννικό Καθεστώς.. Αποτελείται από Κόμματα και εκλεγμένους ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΥΣ που ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ τον ΛΑΟ. ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙ Ο ΛΑΟΣ απ’ αυτό, είναι ΑΝΑΓΚΗ να γίνει ΜΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΝΝΟΙΩΝ» 

 ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ "ΠΑΙΔΕΙΑ- ΙΣΤΟΡΙΑ -ΤΕΧΝΕΣ" .. Η συζήτηση σε μέρη
Ειδήσεις
Οικονομία
Παιδεία - Ιστορία - Τέχνη
 
Πολιτειακή Σύγκρουση
Τράπεζες - Κόκκινα Δάνεια - Εφορία
Ιδρυτική Πράξη